Välkommen till Bloggstafetten!

vivekablogg1

Nu drar Bloggstafetten på HP i gång och jag har åtagit mig att ta hand om första sträckan – fram till och med söndag. Efter mig kommer en hel radda med spännande personer som under en vecka ska blogga om stort och smått i sina liv.

Min ambition är att uppdatera bloggen minst två gånger om dagen, och jag tänker bland annat berätta om vad som händer på jobbet, men också lite om vad som engagerar mig på fritiden.

Sen kan jag naturligtvis inte låta bli att berätta varför jag tycker att Halmstad är en ful stad och hur underligt det är att stänga ute snudd på halva befolkningen från stränderna hela sommarhalvåret.

Jag utlovar redan nu ett middagstips till helgen och så blir det skörd av den enda gröda i trädgården som jag lyckades med i år.

Hoppas ni hänger på och att jag får lite mothugg om jag sätter ut hakan för långt.

Viveka Hedbjörk, chefredaktör Hallandsposten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *