Karaoke, Kaningryta & Angry Birds!

Ja, då var klockan snart 23 här nere och Karaoken är i full gång. Medelåldern på just den här tillställningen är ungefär 78 år och därmed blev mitt tafatta men inlevelsefulla försök med ”Barbie Girl” inte ett dugg uppskattat. Fan. Jag som laddat hela dagen!? Övriga låtar i repetoaren ikväll var ”Ein bisschen frieden”, ”Amasing Grace” och ”Blanket on the ground”. Vilket jävla drag…verkligen. (Skjut mig.)

Idag har vi mest ägnat oss åt konflikthantering mellan de små huliganerna vi har med oss. Elton vrålar och slåss mest och Alice skriker hysteriskt när Elton vrålar och slåss. Alla ler mot Elton och berömmer honom. ”He is so qute!!” Men vafan! VARSÅGOD!? Jag skulle ge (nästan) vad som helst för två dagars barnvakt just nu. Det tar verkligen på psyket att vara tillsammans HELA tiden. Och som jag nämnt tidigare – att äta buffé tre gånger om dagen på vita dukar med en 2,5-åring är verkligen ett test för nerverna. Idag praktiskt taget kastade jag upp mat på min tallrik samtidigt som jag balanserade Elton och hans juiceglas i handen. Detta resulterade i en tallrik med ris, Tonfiskslasagne (<–Men ÖRK!?), mögelost och Kaningryta. Inte min bästa tallrik. Dont try that at home. Jag räddade dock upp en usel middag med dubbla Irish Coffe till efterrätt. För sån é jag.

Imorgon ska vi ge oss ut på äventyr. Klockan nio kommer hyrbilen och sen bär det av mot Puerto Rico och Angry Birds Activity Park. Eller som Elton säger ”Angibööööjd!”. Det måste ju bli en hit?! Slåss ungarna där sätter jag fast dem i slangbällan och fyrar av. Ni som har 5-åringar vet ju…men ni som inte har…eller numera har vuxna barn som ”aldrig låtit på det viset” – fattar ni hur högt de låter?! Ljuden som kommer ur en arg 5-åring är inte ens mänskliga. Det är inte Carlos version av Feliz Navidad heller….

over and out.

//Meekatt…

www.meekatt.com

 

5 reaktion på “Karaoke, Kaningryta & Angry Birds!

 1. Stefan G

  Även om man tillhör den där generationen som sjunger låtar som du vill dö till, finns minnet av ens egen femåring för mååååånga år sedan kvar.. 🙂
  Jag vet vilket elände du genomlider, men även på den tiden fanns det Irish Coffee, som tur var. 🙂

  Svara
 2. Lisbeth

  Haha, stackars er! Det håller bara på i typ 12-13 år till, sedan lugnar det ner sig. Och vissa perioder kommer att vara tystare. Ibland. Förhoppningsvis. Fast det kanske inte alltid är bra att det är för tyst. Det kan vara oroväckande också. Typ sönderpillade elektriska apparater. Eller konstverk målade med tuschpenna på den fina tapeten.
  Jag lovar, mina vuxna ongar lät en hel del. Finns inga ungar som inte gör det, inte ens mammamaffians.
  Öronproppar kanske?
  Eller ännu hellre – ta en paraplydrink..
  Hoppas ni får en rolig dag i morgon!

  Svara
 3. Nina

  Jadå, jag vet.. Här låter det än, och högt. Varje gång vi reser säger jag ”Aldrig mer!!” och varje gång glömmer jag det?!

  Hoppas ni får en lugn dag och fin utflykt.
  Kram Nina!

  Svara
 4. Jenny

  Nu skojar du på riktigt. Det är underbart att resa med sin familj och barnen är så snälla när de inte är på hemmaplan 😉 haha i wish
  Hoppas ni njuter också 🙂 massa kramar från mig!!!

  Svara
 5. Karin

  Missa inte en tur till idylliska Puerto de Mogan. En perfekt liten utflykt men en liten sandstrand att rasta barnen på!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *