Pose

Efter 3 långa och ganska seriösa inlägg, tänkte jag lätta upp det hela med lite bilder från min dag. Kan väl vara lite kul kanske?!

bild-22

Spelar ingen roll om jag går och lägger mig 21.00 eller 23.30. Jag är ändå extremt morgontrött. Min dotter snor alltid min telefon på morgonen för att kolla på Netflix, vilket innebär att alarmet försvinner ut från sovrummet. Min sambo är dock oftast uppe innan mig med vår lilla son, så hade det inte varit för att hon väcker mig strax innan 08.00 hade jag nog fasen inte vaknat.

bild-23

Min extremt enformiga frukost består av 2 dl lätt kvarg, 1 dl mjölk, 1 dl hallon, 1 skopa protein från Fitnessguru. Idag var den redan gjord när jag kom ner. Lyx! Extremt lättgjord, god och man står sig mycket bra på den.

bild-20

Dags att köra till träningen.

bild-15

Drömmarns port.

bild-21

Här ligger våra rentvättade träningskläder varje morgon som firman Sven, Sven & Bengan fixar. Dom har för övrigt precis fått nytt sköljmedel, så nu luktar vi som gamla tanter. Gott, men kanske inte så vidare manligt och definitivt inte speciellt skräckinjagande. Vi får hoppas att dom låter bli att tvätta våra matchdräkter med det!

bild-19

Och dagen till ära gratulerar vi Antonio Rojas på 30 årsdagen. Han har insett att han behöver hålla igång rörligheten efter 30 strecket.

1621767_715142945191959_765536021_n

Dagens träningspass var en blandning mellan fotboll och styrka. Ett riktigt grispass som Simon kallar det.

bild-18

En galen Marockan! Men hade det inte varit för den här mannen så hade skadelistan i klubben sett betydligt dystrare ut. Som ni ser så är kön lång och det är inte bara vi som vallfärdar för ett besök hos Simon. Och då syftar jag främst på spelare från andra allsvenska lag.bild-14

Efter träningen drog jag, Boman och Stojan till ett av våra favorithak Spis & Deli. Rekommenderar starkt ett besök och om ni inte redan har testat deras Energi juice så gör det redan i morgon. Jag tar nästan alltid en sådan till maten. Färskpressat när det är som godast!

 // Jesper Westerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *