Matchdag -5

Tiden verkligen flyger fram. Och när ni faktiskt läser detta så är det bara fyra dagar kvar till match. Som alltid när det närmar sig stora evenemang, hur mycket man än planerar och jobbar innan så blir det alltid stressigt och långa dagar in i det sista. Lägger mig runt midnatt varje dag och lämnar lägenheten innan klockan 7 varje dag. Måste lämna innan trafiken blir riktigt illa. När jag säger riktigt illa menar jag verkligen riktigt illa. Tar mig mellan 1-2 timmar att köra 18km enkel resa varje dag så brukar stiga upp ca 6.15, raka vägen in i duschen, stiger jag upp direkt så brukar jag unna mig fem minuter innan jag kliver ut. Sen ut till köket för att göra iordning två klämda mackor i toastmaskinen som jag sedan äter i bilen. Brukar vara i bilen högst 30 min efter jag stigit upp. Skulle jag vänta längre skulle jag bara ångra mig. När det kommer till att bara sitta still i bilköer är inte mitt tålamod det bästa.

Nedan ser ni en bild tagen från min lägenhet, trafiken står gott stilla.

10312639_10154134759830023_3532934634993024996_n

 

Idag har vi slutfört ganska många brandingjobb, mediacenter, player holding area, VIP, men också börjat med mindre wayfinding skyltar samt massor av förbestämda skyltar. Dessa tar tid och i flera veckor har jag försökt få besked vart de vill ha sina skyltar.. Nu några dagar innan kommer alla på samma gång. Man kan gå från populär till raka motsatsen ganska snabbt. Man känner hur pressen ökar från varje dag. Men det ska kännas att man lever, inte sant?

Nedan ser ni en bild från mediacentrets informationsdisk. Ett mediacenter som är nästan 5000 kvadratmeter stort och kommer rymma många hundratals journalister, fotografer m.m.. Då kan man börja förstå vilket mediaintresse det egentligen finns för ett fotbolls-VM.

P1030072

 

Klockan börjar närma sig 22.30 här i Brasilien och det enda jag ätit idag är två stora friterade köttbullar från cafeterian. Okej, ska inte ljuga, ganska mycket chocklad och några rullar mentos också. Men det är rätt konstigt, ni som känner mig vet hur viktig maten är för mig och hur jag kan bli ganska grinig om jag inte äter men känner inte riktigt av det just nu. Kommer behöva en härlig rehabvecka när jag kommer hem, plus att jag verkligen saknar min träning. Förutom nära och kära så är det nog vad jag saknar mest. Äta hälsosam mat och få träna.

För en längre intervju kolla länken: http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.3223859-halmstadbo-bloggar-fran-fotbolls-vm

Hoppas ni ser fram emot matchdag lika mycket som mig! Det får avsluta dagens skrivande. Ta hand om er!

//You`ll Never Walk Alone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *