Matchdag -4

Time flies!
La mig 02.00 igår, upp 6.00 idag och nu börjar klockan närma sig midnatt igen och det verkar som jag kommer vara här en bra stund till. Men kolla hur j*vla snygg arenan börjar bli. Ursäkta franskan. Men det gör jobbet lite enklare när man verkligen ser resultat! Victor är på väg tillbaka från det lokala tryckeriet och med honom kommer kvällsmaten i form av en 30 cm macka från subway, ca elva timmar sen jag åt lunch, några rullar mentos har hållt hungern borta även idag 🙂 Vi har några stora jobb kvar innan matchen på söndag, bla ett trettiotal kiosker som har gigantiska skyltar men annars börjar det bli mer och mer finlir. Kan försöka få en på bild imorgon.

IMG_20140610_190914

På bilden nedan kan ni se vårt väldigt vackra signage room. Går inte beskriva med ord hur varmt det är här inne, tror det är enda rummet utan aircondition på hela arenan. När man ser folk gå runt med jackor för de har så kallt hos sig blir man allt lite avundsjuk. Bilden är tagen för några dagar sedan så vi har inte riktigt lika mycket kvar här inne men än finns det att ta av. Det värsta är att det kommer leveranser varje dag med nytt material.
Signage room

Dagen har bjudit på, installation av stadions biljettcentrum, spelartunneln, (se bild nedan), sista finliret med VIP och VVIP entrér. Har också lagt ett antal timmar på att få ordning på alla mediaskyltar, haft genomgång och rundvandring av alla olika mediaflöden med mediaansvariga från den lokala organisationen och FIFA. Alltid lika spännande!

P1030104

Tack till alla nära och kära där hemma som verkligen har trott på mig och stöttat mig! Betyder grymt mycket. Saknar er! Nu ska jag försöka få lite gjort igen.
Ha de gott och glöm aldrig,

You`ll Never Walk Alone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *