Matchdag -3

Bra dag!
Nu börjar vi verkligen pricka av stora områden, känns riktigt gott! Har idag avslutat medias alla skyltar, 83 stycken. Haft ännu en genomgång med FIFA och de var mycket nöjda. Har också fått upp alla skyltar för competition vilket egentligen är alla skyltar så spelarna inte ska gå vilse. Lite av en sten som föll från axlarna där. All staketbranding är också klart, se bild från ett område nedan m.m.

Längtar ytterligare lite till första matchen är över, förhoppningsvis kan vi ta en eller två dagar ledigt, vila och äntligen få chansen att gå till stranden igen. Detta är vad jag har precis utanför dörren, har legat där 15 minuter sammanlagt på över två månader. Har inte ens doppat mig i havet sen jag kom till Recife. Sorgligt men sant!

StrandBlev inte mer sömn inatt. Lämnade arenan 01.45 och somnade ca 02.45 och upp igen 6.20 om det är någon som tror att jag är i Brasilien och glassar runt 🙂 I natt ska Radio Halland ringa 01.20 så lär bli ännu en lång dag. Kanske det är såhär att vara egen företagare, man brukar ju säga att man jobbar dygnet runt då? Klagar absolut inte, jobbet är hur givande som helst! Skulle göra om det alla dar i veckan. Det är ju ändå fotbolls-VM i Brasilien jag jobbar med för tillfället! Det kommer man nog inte få uppleva igen. Synd bara man inte har tid att stanna upp, helt plötsligt kommer detta äventyr vara över och jag på väg till Halmstad. Även om det ska bli underbart att komma hem igen.

Vi är inte de enda (?) som jobbar på arenan, även om vi är ganska ensamma såhär sent. Det blir bara mer och mer folk för var dag. Idag intallerades tex ”spidercamen” som jag själv tycker är ganska cool.

P1030083

P1030015

Over and out!

You’ll Never Walk Alone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *