Matchdag -2

Seger för Brasilien!
Om segern var viktigt för Brasiliens landslag så tror jag ändå att segern var viktigare för det Brasilianska folket. Har följt lite nyheter och sett oroligheterna nere i Sao Paolo och kan bara tänka mig att de hade gått bananas om det skitit sig även med resultatet. Hoppas det inte kommer inträffa i Recife men man vet aldrig.. Under matchen slutade alla att jobba. Bra för stämningen på arenan att Brasilien vann också!

P1030122
Kommer hålla det ganska kort idag och försöka skriva lite mer imorgon. Imorgon är nämligen dagen fore match. Det betyder att Elfenbenskusten och det Japanska landslaget kommer träna på arenan, det kommer hållas presskonferenser och annat skoj.

När man ska in i köket och hämta matkuponger går man då inte med fritt hår. Inte för att jag har så mycket hår för tillfället.

IMG-20140612-WA0002

Annars har dagen varit okej. Börjar äntligen bli klara med kioskerna, har påbörjat att branda alla mediabord på media tribune. 196 stycken, 1.8m styck. Alla informationstorn för åsksådarna snart uppe och mycket annat. Kommer förmodligen jobba till kick-off på lördag.
Idag var jag tvungen att lämna arenan ”tidigare” så jag kunde åka och handla kalsonger och strumpor. Hinner inte tvätta ens! Plus att jag förmodligen kommer få 6 timmar sömn idag. Yiha, lyx!

Dessa ska vi bära ut två stycken på planen direkt när domarna blåser av matchen. Ska försöka inte snubbla. Gillar stilen Lee har när han klistrar upp alla sponsorlogos.

IMG_20140607_095712Annars är vi ett jäkla gott team och när vi inte har en lift som går högt nog får vi hjälpas åt. Man lär sig grymt mycket när det gäller material, hur fäster man det materialet på olika ytor m.m. Lite av en vetenskap. Många knep som dom har plockat upp längsmed vägen. Flera VM, EM, OS, Champions-Leauge.

IMG_20140607_124444

Ledsen att det blev lite kort. Nu ska jag äntligen få sova.
För längre intervju:

http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.3223859-halmstadbo-bloggar-fran-fotbolls-vm

Ses snart igen! Något speciellt ni vill jag skriver om? Undrar om?

You`ll Never Walk Alone!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *