Dan före dan! Matchdag -1

Nu jäklar är det nära. Elfenbenskusten har precis tränat, Japan är påväg ut. Bra mediabevakning under första träningen men när det var dags för Japan så vällde det ut journalister och fotografer. Detta är ungefär hälften av alla.

P1030136Dagen har, som ungefär alla andra dagar varit väldigt hektisk. Första matchdagen -1 betyder presskonferenser, träningar, full TV-produktion och alla är lite extra nervösa för att det är första gången. Folk ringer och ber om hjälp i sista stund som alltid. Även om vi har försökt att få svar i flera veckor nu. Men det är lite så det är. Kul bara om man har tid att hjälpa till.

Detta tog oss några timmar imorse, vi brandade hela gången spelarna går från bussen in till omklädningsrummet. Inte helt enkelt men blev ganska bra tillslut. Jag undrar om de ens bryr sig? Men det borde se helt okej ut i rutan iaf?

P1030125Och i presskonferensen gäller det att ställa in back-dropen i exakt rätt höjd så loggorna syns där de ska. Det är inte bara 🙂

P1030131Låter bilderna tala idag! Såhär ser spelarbänkarna ut bakifrån. Brandade och klara.

P1030124Nu kom leveransen av kvällens Subway. Min kost verkar numera bestå av gluten och socker, något som jag i vanliga fall äter väldigt lite av. Bara några veckor till sen är det tillbaka till verkligeheten.

Har missat alla matcher idag, inför VM sa jag, Holland – Spanien får jag inte missa. Tjena! Verkar varit en ganska bra match? Men imorgon ska jag iaf se min första VM-match live, någonsin. Hoppas vi hinner med allt innan och inga katastrofer händer, då ska vi nog kunna se lite.

Saknar er där hemma!

Men som ni vet,

You`ll Never Walk Alone!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *