Äntligen match!

Allt slit börjar lida mot sitt slut. Nu blir det förhoppningsvis lugnare dagar framöver. Men det var en mäktig känsla när avsparken gick, hela arenan jublar och det ser fantastiskt ut! Vet inte hur det såg ut på tv:n men live är den grym!

P1030142Annars har dagen varit som förväntat, go känsla imorse men ändå jobbar man in i det sista även om jag faktiskt hade lite tid över att kolla England – Italien. Synd bara att inte England kunde ta hem de, vinner de gruppen kommer de nämligen hit i åttondelen. Kollade matchen i mediacentret som bara kryllade av Japanska journalister och fotografer. På bilden syns kanske 1/6 av hela lokalen..Ska jag vara helt ärligt så låg jag halvt utslagen på en puff mitt i smeten.

P1030138Det var inte bara jounalister det många av utan även publiken. Tror faktiskt större delar av den Brasilianska publiken också hejade på Japan. Finns det någon kärlek här emellan?

P1030146

Det har nu gått två veckor sedan detta gänget kom hit, satan vilket slit som ligger bakom, svårt att förklara verkligen. Imorgon åker två av grabbarna hem medans de andra får ta lite ledigt. Jag och Tony ska åka till arenan själva, se om något är förstört, har vi missat något etc. Ska också kolla med media och några andra avdelningar om de är nöjda eller om vi kan göra något annorlunda till nästa match. Telefonen var väldigt tyst under hela matchen, hoppas det är ett bra tecken.

P1030150

När det var ca 10 min kvar av matchen gick vi ut med ”multiflashen” till planen. Det är ”glasback-dropen” som de använder när det intervjuar ledare och spelare direkt efter matchen. Där hade man bra utsikt, speciellt efter när alla spelare gick in. Hade jag sträckt ut handen kunde jag gjort high-five med Drogba. Han hade förmodligen inte gjort tillbaka men ändå.

IMG_20140614_235059 (1)

Fick precis detta mail från högkvarteret:

”I know you had some tough times and lots of work over the last few days but I just want to say that having seen the stadium on TV, you can be very proud as it looks amazing. Thanks you and your team for all your hard work”

Får erkänna att det var ganska gott å få efter dryga två månader av slit.

Klockan är nu ca 02.00 och det är dags för mig att åka hem. Får också säga hej då till denna blogg. Om det är någon som har läst denna veckan får jag hoppas att det har varit lite intressant iaf. Har nästan skrivit efter midnatt varje dag och jag brukar vakna dagen efter och undra vad jag skrev.

Sist men inte minst,

You’ll Never Walk Alone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *