46,5 års väntan är över…

hio
Srixon-bollen på plats under marknivån.

Bloggen har lovat sig att inte tjata om egna rundor här eftersom de verkligen inte är något att återberätta för en större skara, men här och nu görs ett undantag.
Efter att ha varit med- och motspelare vid 28 – ja, tjugoåtta – hole-in-one tidigare var det nämligen äntligen Bloggens tur denna lyckodag, den 4 december 2013. En förvånansvärt välträffad hybrid letade sig på något vis i hål på det elfte hålet på södra banan i Tylösand utan att någon kunde se det, men i hålet låg Srixon-bollen.
Statistiken säger att spelar man 75 ronder per år tar det 30 år att göra en HIO. För Bloggen (som spelar mer än så) tog det 46,5 år, bortåt 5.000 ronder och således runt 20.000 korthål att spräcka nollan. Av det kan man dra vilka slutsatser man vill…

Kommentarer om “46,5 års väntan är över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *