Det här blir spännande

I går var det premiär för Let’s Dance. Under hela programmets tid så skämtade de om Melodifestivalen. Bland annat hade de en röstningsrobot inne i studion, som dock fick åka hem. Får se om mellons programledare har såpass mycket självdistans att de gör något liknande. Bara de inte gör exakt samma sak, ta in en futuristisk robot. Då blir det bara pinsamt att de inte ens kan göra det skämtet själva.

Men ikväll ska vi strunta i allting om röstfusk och sånt. Jag tror trots allt att bra låtar kan vinna. Om inte, så finns det rätt bra bidrag i finalen om en vecka ändå.

Mina gissningar har gått rätt bra i år, så jag ska nu se vad jag tror om ikväll. Så här blir det:

Vidare efter första rundan:

State of Drama
Outtrigger
JEM
Helena Paparizou
Martin Stenmarck

Vilket betyder att de sämsta blir:
Ellinor Holmer
Linus Svenning
Ammotrack

Därefter åker Martin Stenmarck ut. Sedan beror det på vilka dueller det blir. Då kan allt hända. Jag tror dock att det blir Helena och JEM som till slut går vidare.

Sådär där har ni min gissning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *