Nästa vecka börjar nedräkningen

I helgen ska de sista länderna i Eurovision välja sina representanter för tävlingen i maj. Ryssland återstår, som enligt uppgift ska bestämma sig i mars, så vi får väl se hur det blir.

Jag kommer att gå igenom de europeiska låtarna, för att se vilket motstånd Sanna kommer att möta. Jag ska också kolla igenom respektive lands ESC-historia, och hitta toppar och floppar. Det senare är roligare. Och i många fall lättare.

Jag kommer också att göra andar typer av listor och blogginlägg kopplade till Eurovision Song Contest. Jag börjar nog med något sådant redan i helgen, och sedan kör vi nedräkningen och omdömen om låtarna från och med nästa vecka. Det ska bli riktigt kul det här, Eurovision bjuder alltid på mycket underligt, och i år ska ni nog inte förvänta er något annorlunda 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *