Malin Olsson – bra val av programledare

Under våren kommer ju jag att presentera de tävlande låtarna i Eurovision. Nu har SVT fått för sig att göra samma sak! Milda makter, vilken idéstöld! 😉

För ett bra tag sedan var det de fem nordiska länderna som satt och diskuterade detta. Det var roligt att få input från annat håll, framförallt om Sveriges bidrag. Dock blev det oftast en ryggdunkarklubb där alla nordiska låtar fick fem poäng (förutom från Norge). Detta övergavs sedan de tv-bolagen inte vill vara med, och Sverige fortsatte själva.

Det har varit olika programledare genom åren, och den här gången ska det ledas av Malin Olsson.

MALIN OLSSON

Bild: TT

Jag tycker att hon är en bra programledare. Hon har haft hand om många barn- och ungdomsproduktioner, men när hon har lett shower för vuxenpubliken har hon bara fått helt hopplösa program att leda, som förra årets hysteriskt dåliga ”Hela Sveriges fredag”, och ”Minuten” innan dess.

Nu ska hon leda uppsnacket inför ESC, och jag hoppas att det blir en bra serie som det brukar, men att man får se/höra lite mer av låtarna än förra året.

Malin säger att hon älskar mellon och Eurovision, och det är viktigt. Förra året leddes ”Inför ESC” av Niklas Strömstedt, som inte bara är en tråkig programledare, men också rätt ointresserad av Eurovision, vilket han avslöjade genom att instragramma från en hockeymatch när det pågick tävling i ESC. Dåligt om man ska vara SVT:s ansikte utåt, om det så än är i ett inför-program.

 

Men som sagt, uppladdningen här på bloggen har redan börjat, så ni kommer ju ha lite försprång på de i programmet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *