Litauen förtjänar ingen uppmärksamhet

Attention! Nu blir det litausik dansmusik!

7. Vilija Matačiūnaitė – ”Attention” (Litauen)

Sjunde bidraget i andra semin

 

 

Till skillnad från sina baltiska grannar så har det aldrig gått särskilt bra för Litauen. Bäst gick det 2006 ”We are the winners”, helt utan koppling till Nick Borgen. Då blev de sexa. Men annars inget att skriva hem om. Är det kanske dags för nånting bättre nu?

Nej.

Låten är en vanlig modern låt, men den är inte så bra. Enformig och tradig. Det är som om producenten precis lärt sig lite ”nya” grejer och testar dem i sin låt. Det blir så där.

Jag tror väl inte att det ska gå så dåligt som i debutåret 1994, då landet fick 0 poäng. Men någon framskjuten position blir det inte i år. Tveksamt om de ens tar sig till final med denna meningslösa låt. Troligtvis inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *