Dolly style splittras! :O

Bara några veckor efter att One Direction-medlemmen Zayn meddelat att han slutar i bandet kommer nu nästa stora chock i musikvärlden – Dolly style byter ut Polly!

Det är tjejen med… eh… lila hår. Kan man ana att hon inte är nöjd med att få sjunga sitt namn sist när de räknar upp sina namn? ”I am Molly, I am Holly, I am Polly… nej jag vill vara först! Jag slutar! Hello byyyye!”

 

Nej, enligt Emma Pucek som hon heter på riktigt så är det för att hon inte har tid. Oj, förlåt, nu avslöjade jag att Polly inte är hennes riktiga namn. Hårfärgen är dock naturlig. Men oroa er inte, det kommer en ny tjej som ersätter henne. Tack gode gud!

 

Okej, för att vara lite seriös så måste jag säga att jag inte bryr mig särskilt mycket, om någon av banden (och där tappade jag alla One Direction-fans). Men det är lite intressant att en bandmedlem slutar i ett band efter bara några månader i rampljuset. De kommer åtminstone leva vidare som årets jobbigaste låt att ha på hjärnan.

 

I eftermiddag återkommer jag med mer viktiga saker, som nästa Europa-bidrag som ska recenseras – Ungern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *