Mellon delar

Haha, det är roligt att se alla reaktioner efter lördagens deltävling. Jag skrev i bloggen och min krönika att jag tyckte att det var en riktigt bra omgång. Hög lägstanivå, många härliga låtar att dansa till och en bra blandning av artister och genrer. Likaså har flera kollegor sagt.

Men så finns det ju de som inte håller med alls, och tycker att allt var skräp. Flera krönikörer fäller också den domen, bland annat GP.

Dock anser jag inte att dessa krönikörer är allt för tillförlitliga, med tanke på hur fel de har haft när de har gissat vilka som går vidare. Jag har haft många fel, men exempelvis GP, och jag tror också Expressen, har haft ännu mer fel…

Såpass svårtippat är det i år.

Men jag älskar detta. Mellon ska skapa åsikter. Hos dem som tittar. Folks åsikter när de inte ens har sett något (vilket är rätt så vanligt) är högst irrelevant, men jag älskar hur folk kan tycka så olika om ett och samma program. Hur låtar kan dela folk så mycket, i vad som är bra eller inte. Det är så häftigt, och ytterligare en av alla anledningar till att jag älskar Melodifestivalen och Eurovision.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *