Mycket på gång. Underbart!

Nästa vecka smäller det! Då kommer Melodifestivalen till stan, och det kommer att hända en massa saker hela veckan.

Jag ska ha huvudansvaret för Hallandspostens räkning, så det är mycket att stå i nu och planera.Vi har haft möten på tidningen om upplägget. I stort sett har jag fria händer nästa vecka, som om ni i Halmstad som läser detta har något mello-aktigt på gång, hör gärna av er till mig! jh@hallandsposten.se. Senare under nästa vecka ska jag och fotografen Benjamin Andreasson gå all in och rapportera från allt med förberedelsedarna, genrep, välkomstmiddag, tävlingen och efterfesten.

Men det är ju inte bara de stora sakerna som händer. Nästa vecka kan jag utlova en massa härligt här på bloggen, både stort och smått. Mycket bakom kulisserna, snack med artister, folk bakom scenen, Halmstadbor, allt möjligt. Jag har redan en del besök inbokade, men mycket återstår. Men häng med här på bloggen så missar ni inget!

Nu väntar jag framförallt på att få min badge för ackrediteringen, så att det känns på riktigt att det är på gång!

Dock kommer ni inte behöva sakna uppsnack inför denna veckas tävling. I dag eller imorgon tänkte jag ta och presentera denna veckas artister, och på torsdag får vi (än en gång) höra 30 sekunders klipp från denna veckas låtar. Och sedan har vi hört allt, och då även årets vinnare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *