Så låter helgens låtar

Nu är alla låtar släppta. Och som jag gissade så är det rätt så varierande genrer. Kul!

 

Eclipse – Runaways

Pudelrock som vi har hört förut. Inte bara påminner musiken om The Poodles, sångarnas röster är rätt lika varandra.  Detta är helt okej, men inte särskilt spännande. Jag hoppas på mer rockigt till helgen när allt på scenen och ljus och kläder är på plats fullt ut.

 

Dolly Style – Rollercoaster

Inte lika glättigt som förra året, men väl med en supersimpel refräng som barnen kommer att älska. Överlag så gillar barnen detta, så de kommer nog få många röster.

Jag hoppas att det blir lite bättre än de här 30 sekunderna. Förra året var de ett roligt inslag. Men det börjar kännas lite som att det räcker nu. Men överraska mig gärna positivt.

 

 

Martin Stenmarck – Du tar mig tillbaks

Men nej så tråkigt. Han har rippat off Whiter Shade of Pale i ineldningen av refrängen.  Det är inte det som är tråkigt, utan att detta bara är en väldigt ordinär och ointressant. Det var precis detta jag var rädd för. Hoppas att han kan få oss att känna åtminstone någon känsla på lördag, för annars är det ett nytt stjärnfall på gång.

 

 

Linda Bengtzing – Killer Girl

När det gäller de senaste låtarna känns det som att jag hade kunnat skriva omdömena innan jag har hört låtarna. Bengtzings låt är verkligen inget undantag. Den är en typisk Linda Bengtzing-låt, och det kan väl vara trevligt på sitt sätt. Detta är schlagerns sista hopp, och jag tror att hon kommer att få röster på det. Men det är inget som ska ha med nån segerstrid att göra.

 

 

Frans – If I were sorry

Hm, jag låter kanske lite negativ i dag, men detta är heller inget som jag går igång på så värst mycket. En skön låt, absolut. Kan gå mycket på radio i vår tror jag. Väldigt mycket ”meh”. Inte dåligt, inte jättebra. Inget speciellt helt enkelt.

 

Panetoz – Håll om mig hårt

Här har vi energi och dansglädje till tusen, vilket man har som ett standardkrav på Panetoz. Och de gör en inte besviken. Detta är bra, och troligtvis det bästa på lördag. De måste gå till final, jag kan inte se nåt annat. Visst hade det varit jäkligt roligt att hänga med dem i Halmstad nästa vecka, men jag unnar dem hellre en direktplats.

 

 

 

Molly Sandén – Youniverse

Årets mest hypade artist, som alla har haft som favorit att vinna alltihopa ända sedan artisterna presenteras. Motsvarar hon förväntningarna? Nja.

Det behövs många mer procent för att detta ska bli magiskt. Det känns inte så speciellt. Men jag har en känsla av att detta kan vara lite Eric Saade 2015-varning över det. Då såg man 30-sekundersklippet från repet, och man blev väldigt besviken. Men sen på scenen kickade han ass och ägde allt. Lite så tror jag att det kan bli för Molly. Det måste det. Annars kan hon till och med få svårt att ta en direktplats till finalen. Men jag tror att hon grejar det till slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *