Det händer saker på stan

IMG_6374

I dag var jag ute på stan och kollade in förberedelserna på stan inför mellon. Det finns fjäderboor, discokulor, flaggor, ballonger och mycket, mycket annat. Detta ledde till en artikel, som ni kan läsa här.

Bland annat så har det varit mellovibbar på Swedbank, med trubadur och boor.

IMG_6368

HP:s Lina Salomonsson och Swedbanks Therése Svensson.

IMG_6372

Swedbanks Halmstadchef, förre hockeyspelaren Jonas Bergqvist.

 

I morgon tisdag ska det bli mer boor på stan. Mycket mer.

 

Jag har också hållt på att förbereda inför resten av veckan. Håller på att boka intervjuer med artisterna. Hittills är Isa och Albin & Mattias inbokade. Men det är mycket som händer i veckan och det första jag ska göra i morgon bitti är ett rejält schema så jag vet vad jag ens sysslar med.

IMG_6376

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *