Melloveckan är här!

image1

Hej på er alla! Nu har veckan kommit, och det är dags för Melodifestivalen att komma till Halmstad! Yay!!

Jag kommer att vara runt på en massa roliga saker nu i veckan, och jag ska ledsaga er kring så mycket som möjligt. Nu på förmiddagen, måndag, ska jag in till stan och se hur förberedelserna har gått. Bland annat ska jag till en bank där de satsar på mellon.

Annars kommer just idag innebära mycket läsande. Jag har fått en tjock bunt med information från SVT om vad som händer i stan under veckan. Senare i eftermiddag återkommer jag till er här på bloggen om vad jag har läst mig till.

Så, under veckan händer det jättemycket kul. Häng med här på bloggen så får även ni hänga med bakom kulisserna på hela Sveriges fest när den nu ska angöra Halmstad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *