Cypern rockar på bra

Dags för en låt som Thomas G:son har varit med och skrivit.

 

Semifinal 1

12. Minus One – ”Alter Ego” (Cypern)

 

 

Efter att ha avstått ett år gjorde Cypern förra året comeback, med en låt som inte var så mycket att hurra över. Det är det däremot i år.

Rockbandet Minus One, med lite hjälp av svenske Thomas G:son, bjuder påen skön och lättsmält låt. Trots den gode G:sons medverkan så låter det inte sp mycket Euurovision om låten, utan som en alldaglig soft rocklåt. Jsut som sådan, rocklåt, hade den kasnke inte mottagits så väl, men i Eurovision funkar den väldigt bra tycker jag.

Den här låten får gärna lyckas bra. Det vore kul med lite mer sån här musik i tävlingen, och Cypern gör ett jättebra bidrag till genren.

 

Cypern har varit med och tävlat sedan 1981, men aldrig rönt några större framgångar. Några femteplatser, men också en sistaplats. I år borde de kunna skarpa fram en finalplats utan problem, och väl där kan det gå rätt bra för den lilla önationen.

 

Betyg:4 lösspringande varghundar, av 5 möjliga

 

Tidigare recensioner:

Semifinal 1

Armenien (2p), Kroatien (4), Finland (2), Grekland (3), Ungern (4), Moldavien (4), Nederländerna (3), Ryssland (4), San Marino (2), Österrike (4), Azerbajdzjan (4), Bosnien & Hercegovina (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *