Klart – jag ska till Eurovision!

STOCKHOLM 20150708 Globenområdet i Stockholm. Ericsson Globe även kallad Globen. Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430

Nu är det formellt klart att jag kommer att åka upp till Stockholm i maj och skriva om Eurovision Song Contest! Ackrediteringen har gått igenom hos Eurovision, och nu har vi även lagt upp en plan på HP om den veckan.

Det ska bli riktigt kul! Det blir första gången på plats för mig, och det kommer att vara så mycket att uppleva och många intryck att ta in. Det ska bli så sjukt kul!

 

Men det blir ju inte bara hopp och lek för min del, utan jag ska ju faktiskt jobba då.

Jag kommer att liksom tidigare skriva krönikor och andra texter från semifinaler och finalen, men jag tänker även försöka mig på en del reportage också. Och där kanske ni kan hjälpa till!

 

Jag tänkte försöka hitta människor med koppling till södra Halland, som på något sätt har med Eurovison att göra. Det kan vara alltifrån folk som arbetar med scenbygget, tekniken, dansare, koreografer eller folk som är tillresta. Hardcore Eurovision-fans som brukar åka runt Europa och kolla på tävlingen, eller nån familj som gör en sån här resa för allra första gången.

Ni får gärna tipsa mig om folk ni känner, eller om ni själva tillhör den grupp av människor som kan vara intressant att prata med och kan tänka sig ställa upp i HP.

Maila gärna tips till mig på jh@hallandsposten.se eller ring 010 – 471 5187. Jag kommer att vara på plats i Stockholm 9-15 maj, och ser fram emot att jobba så mycket som möjligt dessa dagar.

Alla tips är välkomna. Och för er fans som kommer att vara på plats i Stockholm dessa dagar, hör gärna av er! Så ses vi i Globen, i Kungsträdgården, på Tele2 arena eller nån av alla andra ställen där Eurovision-feber kommer att råda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *