Jag är med i en podcast!

schlagermicke025

Under förra årets Eurovision-vecka intervjuade jag folk med hallandsanknytning bland fansen. Två av dem jag pratade med var Mikael Olofsson och Marcus Björkander, tidigare Halmstadbor som driver podcasten Schlager-Micke och hans vänner. Varje vecka (under mellohalvåret) gör de et avsnitt där de bjuder in någon som får göra en personlig lista, och så pratar man om en massa runt tävlingen.

Den här veckan är det jag som är gästen!

Ni kan gå in på poddens hemsida här (klicka på avsnitt 25), eller lyssna på avsnittet direkt här, eller gå in på Itunes och följa podden där.

Min lista liknar en som jag har haft här på bloggen tidigare, nämligen de bästa låtarna i Melodifestivalen som varken är på svenska eller engelska. Och för den som kollar noga så märker ni att ett par av placeringarna skiljer sig mellan min blogglista och den i podden.

Mikael har en lista på de bästa ”promillelåtarna”, Eurovisionbidrag som funkar bäst på dansgolvet. Dessa fick jag uppleva flera gånger på Euroclub i maj och på klubbträffen i Karlstad, som jag var på i höstas.

Det var jätteroligt att vara med och spela in avsnittet, och ett litet erkännande att jag har tagits in i Mellobubblan ännu mer sedan mina äventyr förra året. Och det i sig är himla roligt.

 

Dessutom, i dagens HP finns en artikel som puffar för den här bloggen. Som ni nu är i, och hamnar i igen om ni klickar på länken i den artikeln. Alltså kommer ni tillbaka. Riktigt meta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *