Min artikel om Wiktoria, Charlotte, Robin och David

Bild: Anna-Lena Ahlström
Bild: Anna-Lena Ahlström

Det börjar kännas att det snart är dags! och det är så kul! Mycket som händer, och innan vi är framme vid lördagskvällen ska jag också tippa hur det kommer att gå. Och för tillfället känns åtminstone en artist helt given, och även den andra, som går till finalen. Sedan lite jämnare till andra chansen.

Men det återkommer vi till!

I dag publicerades min artikel om de fyra personer som både deltar i årets Melodifestival och kommer till Halmstad (och flera andra platser) med Diggiloo-turnén.

Det blev en kort interjvu med Charlotte Perrelli, sedan två längre och bättre intervjuer med Robin och Wiktoria. Den som imponerade mest på mig var Wiktoria. Hon var så trevlig och glad och hade mycket bra att berätta. Det var ett skönt snack.

Dock blev det problem med David Lindgren, och det är nog inte hans fel. Jag var utlovad en intervju med honom. Det sköts upp, sedan sades det att det nog skulle bli problem och till slut blev det inte av. Det var Diggiloo-arrangörerna som utlovat detta, men sedan hade SVT hand om hans schema, så det blev inte av till slut. Trolgitvis kanske David inte ens visste om att det var problem.

Men eftersom han var med på bilden vi fick, och ändå är en av dessa fyra som både är med i Mellon och kommer till Halmstad så är han med i artikeln ändå, lite grann.

Så här såg det ut i papperstidningen, btw:

mellouppslag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *