Rolig vecka som kommer

Jag kommer nog med lite mer kommentarer om helgens resultat senare i dag, samt lite annat.

Men först tänkte jag bara berätta lite om planen för den här veckan, för nu kommer jag gå in i Mello-bubblan på riktigt!

På torsdag morgon åker jag ner till Malmö. Det blir fullt upp direkt, med presskonferenser och rep. På eftermiddagen ska jag träffa Mariette igen för en intervju, och på kvällen blir det kommunens välkomstmiddag.

På fredag är det fler rep, och på kvällen är det ”riktigt” rep, inför publik som görs som om det vore den riktiga sändningen.

På lördag ska jag träffa folk från Melodifestivalklubben inför kvällens omgång. Jag ska också ta ett sista snack med Mariette inför programmet, och sedan blir det mellokväll. Jag är med i pressrummet, och på presskonferensen efteråt. Sedan gissar jag att det blir efterfest också.

Fullt upp alltså! Detta ska resultera i många blogginlägg, men även en del artiklar och krönikor.

Jag är riktigt taggad inför detta nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *