Fin middag i Rådhuset

image

 

Igår kväll var det dags för Malmös välkomstmiddag för artister, deras team, SVT-personalen och pressen. Den hölls på Malmö Rådhus.

(förresten, jag har märkt att vissa bilder visas konstigt beroende på hur man läser bloggen. Just nu är den anpassad för desktop, i mobilen kan vissa bilder förvrängas. Jag ska kolla på det).

image

Det var riktigt påkostat och storslaget (tack Malmös skattebetalare…) med riktigt, riktigt fin och god mat.

image

Det var ståbord och buffé, och man kunde välja mellan så många olika saker. Olika snittar, musslor, oxfilé, sallader, olika sorters fisk, sallader, soppor, och mycket, mycket mer. Till detta champagne, vin eller alkoholfritt. Eller allt.

Sedan var det desserten:

image

Chokladfontän där man doppade godis och frukter. Där hängde de flesta många gånger under kvällen.

 

Det var mingel som gällde. Jag pratade mycket med en videobloggare från den eurpeiska fansajten Wiwiblogs, Deban Adermi, och hjälpte honom att peka ut vilka alla var.

Jag hängde också en del med Mariettes team, där hennes kusin Jenny nu får vara en del av Mellocirkusen. Det var kul att prata om.

Jag umgicks en del från produktionen, bland annat den gamla Stureeleven Carl-Philip Landin, som är backstage manager, och som jag intervjuade under Eurovision i maj.

Jag passade också på att försöka få en liten kort pratstund med några av artisterna och andra, och självklart var jag tvungen att at lite bilder med dem.

image

Lisa Ajax

image

Dismissed

image

Roger Pontare. Vi pratade om att det svåraste i hans nummer är att ”gå lagom snabbt” i början. Han har ingen turné inplanerad, så vi får inte se honom i Halmstad än på ett tag.

image

Clara Henry, programledare. Hon åkte runt och föreläste i Sverige förra året, och stannade då till i Halmstad. Inget nytt inplanerat.

image

Benjamin Ingrosso. Relativt ny som artist, och har därför inte hunnit börja fundera på en turné. Men han skulle gärna åka ut på en, och vill då absolut stanna till i Halmstad.

 

Nu är det ny dag, och jag ska skriva på mina artiklar. Runt klockan ett ska Mariette gå på scen igen, och då ska jag hänga med på det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *