Alcazar igen?

WEB_INRIKES

Jag vill gärna höra låtarna innan lördagarna, för att skapa mig en uppfattning. Det är kul. Däremot vill jag gärna vara ovetande om skämt, showen och annat som händer emellan låtarna. Det får gärna komma som en överraskning.

Men när man jobbar med att följa Melodifestivalen så kan man inte undvika att se en del rubriker och till och med läsa en del artiklar i ämnet. Så är det den här veckan.

Efter Hasse Anderssons ”Hound from Hell” och David Lindgrens mellokavalkad är det nu Clara Henrys tur att stå för det stora ”huvudnumret” bland programledarna. Och som jag förstår det så ska hon uppträda med Alcazar, vilket är en gammal dröm för henne. Och jag tänker: varför då?

 

Missförstå mig inte. Jag älskar Alcazar! De har en gjort min favoritmellolåt någonsin, Not a sinner nor a saint. De är alltid bra, roliga och coola.

Jag har inget emot att höra deras hits.

Jag har inget emot att höra Clara sjunga och uppträda. Det ska bara bli roligt att se.

Problemet är bara att precis detta har gjorts förut av en av Melodifestivalens programledare. 2013 gjorde nämligen just detta. Han hade haft en lång dröm om att uppträda med gruppen, och när de var mellanakt kom han sedan in och fick infria sin önskan. Det blev riktigt bra, och Danny var så glad och nöjd, det syntes.

 

Så därför känns det lite konstigt att göra exakt samma sak igen. Men vem vet, det kanske blir något helt annorlunda. Jag hoppas det.

Jag ser trots allt fram emot att se Alcazar igen, och att se vad Clara Henry går för på scen. men överraska mig gärna lite, och kör inte 2013 i repris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *