Ukraina satsar på – Christer Björkman

WEB_INRIKES

Härom dagen skrev jag om att Ukrainas förberedelser inför Eurovision kan beskrivas som kaos, för att vara snäll.

Hela produktionsledningen har slutat, men nu har de tagit in någon som vet vad han gör: Christer Björkman.

”Vi är stolta över att få låna ut honom som tävlingsproducent. Christers erfarenhet, kunskap och fingertoppskänsla är en garant för att produktionen av tävlingsbidragen kommer att hålla högsta möjliga klass och det i sin tur bidrar till att stärka varumärket ESC och i förlängningen även Melodifestivalen”, säger SVT Nöjes tf programchef Ebba Adielsson till SVT.

Å ena sidan vill jag att Ukraina ska känna av att de har tagit på sig för mycket, för att visa andra att det är mer jobb med detta än man kan tro, och att man därför borde förbereda sig bättre. På det sättet hade det nästan varit bra om hela alltet blev misslyckat.

Å andra sidan vill jag inte ha ett misslyckats Eurovision. Så då är det bra att ta tar in en sån som Christer som vet vad han pysslar med. Bara det inte blir för likt det svenska evenemanget. Det blir svårare att glänsa nästa gång vi arrangerar om det ”alltid” är svenska produktioner. Så Edward af Sillén får gärna stanna hemma, helt enkelt därför att vi borde spara det bästa vi har åt oss själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *