Jag tackade nej till Charlotte Perrelli

Hur många av er har sagt nej till att snacka med Charlotte Perrelli? Jag har det i dag i alla fall. Men det beror på att jag redan har pratat med henne, om samma sak som vi skulle ha snackat om även denna gång.

Så här var det:

Arrangörerna av sommarens Diggiloo-turné hörde av sig om ifall vi ville prata med några av sommarens artister. Kulturchefen på HP tackade ja. Grejen är bara att precis samma sak gjorde jag i januari.

Då intervjuade jag Charlotte Perelli, Robin Bengtsson och Wiktoria angående att de skulle vara med i både årets mello och sommarens Diggiloo. Resultatet blev den här artikeln.

Förslaget var nu att jag skulle prata med Charlotte igen, men det kändes onödigt. Däremot ska jag prata med Robin igen, men det känns mer befogat eftersom han har gått och vunnit mellon och ska förbereda sig för Eurovision Song Contest – samtidigt som han alltså ska vara med i det betydligt mer obetydliga Diggiloo. Det är intressant.

Dessutom ska jag prata med Bruno Mitsogiannis, och Jessica Andersson. Henne ”fick” jag när vi tackade nej till Charlotte.

Dessutom ska det nu bli av att jag ska prata med David Lindgren. Det skulle jag ha gjort redan i januari, men det blev ju aldrig av. Nu blir det ett längre samtal med honom om hans relation till Halland, där han är på sommaren. Detta pratade jag lite kort med honom om på efterfesten i Malmö tidigare i år, men använde aldrig till någon text.

Intervjun med David ska användas i HP och HN:s sommarbilaga ”Sommarhalland”. Övriga texter vet jag inte när de ska publiceras, men det blir nog inte förrän till sommaren.

Intervjuerna ska jag göra den 25 april, så det är en tid kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *