Dags att tippa utgången av kvällen + Eurovision-bingo!

Äntligen dags! Jag är riktigt pepp på kvällen. Ska bli så kul! har laddat upp med att titta på Eurovision från förra året (ja, hela!).

Ikväll ska jag iväg på fest med kompisar, och sedan utgång. Till detta har jag också tagit fram ett Eurvision-bingo för ikväll. Det får ni gärna låna. Jag har dock gjort flera versioner så alla gästerna får olika spelplaner, och olika länder att hålla koll på. Men så här ser grunden ut.

 

image

Drick varje gång ni prickar in nån av dem, sänk glaset/burken/flaskan när ni får fem i rad!

Men nu är det också dags att tippa hur det går ikväll, och jag försöker mig på alla 26 länder. Då blir det så här:

 1. Italien
 2. Portugal
 3. Bulgarien
 4. Rumänien
 5. Sverige
 6. Belgien
 7. Armenien
 8. Moldavien
 9. Österrike
 10. Storbritannien
 11. Frankrike
 12. Holland
 13. Ungern
 14. Australien
 15. Danmark
 16. Grekland
 17. Azerbajdzjan
 18. Israel
 19. Cypern
 20. Kroatien
 21. Polen
 22. Vitryssland
 23. Ukraina
 24. Norge
 25. Spanien
 26. Tyskland

Så där. Det är vad jag tror. Jag hoppas också verkligen att Italien vinner hellre än Portugal, men det kan mycket väl bli så att det blir Eurovision i Lissabon för första gången nästa år.

Svårt att sia om Sverige också, men jag tror att vi samlar in halvhöga poäng från rätt många, plus en hel den tittarpoäng. Och det ger oss en bra placering. Men det finns en risk att folk är trötta på Sveriges perfektionism, och då kan vi få en riktigt obehaglig överraskning.

Jag får se om jag återkommer med nån kort kommentar ikväll när det är klart, annars får ni ser vad jag tycker imorgon.

Nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *