Programledaren och hans sidekick

image

Nej, tyvärr är det inte jag som ska vara sidekick till David Lindgren i Melodifestivalen. Men jag hade en bild, så jag tänkte att den kan jag använda.

Nej, det här inlägget handlar om programledaren för Melodifestivalen, som vi fram till igårkväll trodde skulle vara helt ensam. Det hade i så fall varit första gången sedan Petra Mede hade hand om skutan 2009.

Troligtvis kommer David vara den som ensam sköter påor, presentationer, humorinslag, showenummer och berätta resultatet. Men igår blev det klart att det även blir en sidekick i programmet. Barnkanalens Fab Fredde ska ha hand om greenroom och publiken, och ska vara en glittrig ambassadör i största allmänhet.

Hm, jag är lite skeptisk. Jag vet inget om honom egentligen, eftersom jag inte tillhör målgruppen för Barnkanalen, eller har några barn. Men jag är lite tveksam till att han kommer in i programmet nu, ett par dagar innan. Varför var han inte med i planen från första början.

Okej, jag ska inte dissa honom innan jag ser vad han kan göra.

 

David Lindgren känns däremot stabil. Jag är inget stort fan av honom för hans musik, men han funkade riktigt bra med att leda programmet. Och trots det fruktansvärt dåliga manuset så gjorde han så gott han kunde, liksom Claa Henry. Dock lyckades inte Hasse Andersson lika bra ifjol, men det var också mycket manusets fel.

David är en showman, och han visade upp sin bra kombination av humor, musikalitet och dans i sitt nummer där han gjorde en kavalkad av olika bidrag.

 

 

Dessutom är han en cool och trevlig kille privat. När jag pratade med honom på efterfesten i Malmö och sedan skulle ta en bild (den ovanför här) så såg han att jag hade New York Rangers logga som bakgrundsbild, och det tyckte han var riktigt coolt, och ville börja snacka NHL. Han håller på Toronto, men det var en rolig grej, att han spontant ville snacka så.

Så, det ska bli roligt att snacka med honom i år igen. Trots att Toronto för tillfället ligger före Rangers i tabellen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *