Totalt meningslös låt från Island

Då drar vi från de östra delarna av Europa till de nordvästliga.

 

Semifinal 1

2. Ari Ólafsson – ”Our Choice” (Island)

Här har jag framförallt ett ord – jaha. Eller, ett till: varför? Den här låten är så tråkig och meningslös. Vem är den här låten gjord för? Jag känner ingenting för den.

Det har funnit andra låtar tidigare år som har varit rent utsagt dåliga, men riktigt där är den här inte, så jag kan inte sätta en nolla. Men mer än en etta blir det inte till denna utfyllnad. Att den dessutom fått (i dessa sammanhang) otursnumret 2 så borde det innebära att det inte blir någon finalplats. Dessutom finns det mycket, mycket bättre låtar i den här semifinalen, trots min snåla ineldning av recensionsrundan.

 

Betyg: 1 vinröd kostym, av 5 möjliga

 

Femårsjubileum:

Haha. Pollapönk!

Island har haft två riktigt bra låtar under mina recensions-år, men de misslyckades båda med att ta sig till final. Jag gillade både 2015 och 2016 års islänningar, men det var för få andra som också gjorde det. Synd, för det är fortfarande två låtar jag uppskattar och kan lyssna på.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2),

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *