Belgien fortsätter att vara bra

Nu är det dags för mig att vara lite mindre sur.

 

Semifinal 1

4. Sennek – ”A Matter of Time” (Belgien)

 

Detta är rätt så bra tycker jag. Dra på trissor. Och nu kommer jag fortsätta med lite bättre betyg de kommande låtarna.

Den här lite Bond-inspirerade låten är väldigt skön tycker jag. Lite mystisk, skön och den suger tag i en. Rösten är cool också. Jag gillar det här!

Belgien har varit väldigt bra de senaste åren och fortsätter på den banan.  De har hittat ett bra spår med ensamma tjejer som sjunger coola låtar, lite på samma sätt som Sverige har sina unga popkillar år efter år.

Jag vet inte om jag kan kalla detta för ballad, men om det är det så är det en av årets bästa. Men även i midtempo-träsket så tilltalar den här mig.

 

Betyg: 4 tomma swimmingpooler, av 5 möjliga.

 

Femårsjubileum

Mina recensioner av landets bidrag från tidigare år:

Detta är tredje året i rad som jag gillar Belgiens bidrag. Både 2016 och -17 tillhör mina favoriter överlag de åren, och det återstår att se hur det blir i år. Men det är inte omöjligt. Men inte bara bland de årets bidrag – Laura Tesoro och Blanche tillhör mina favoriter bland alla låtar, alla år det senaste decenniet. Och Belgien fortsätter alltså att imponera.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *