Litauen har skärpt till sig

Från ackrediterings-grejer går vi nu tillbaka till recensionerna.

 

Semifinal 1

6. Ieva Zasimauskaitė – When We’re Old (Litauen)

 

Detta är bra. Ingen direkt vinnare, men jag gillar den mer och mer för varje gång jag hör den. En typisk låt som jag kan tänka mig ha med på en av de lugnare Spotifylitorna. Jag älskar verkligen hennes röst.

Det här är inget bidrag som gör något större eller långvarigt intryck, men med jag hör den så gillar jag den verkligen mycket. Men just att den inte sätter sig fast på hjärnan kan jag inte ge toppbetyg.

Men det är kul att se att Litauen gör nåt bra. De är ett av de största jojo-länderna i tävlingen, där de hade den absolut sämsta låten i fjol, men också haft bra låtar med Donny Montell och andra.

I år har de dock ett av de allra skönaste bidragen, och vem vet, det kommer kanske växa för mig ännu mer de kommande veckorna.

 

Betyg

4 kära pensionärspar, av 5 möjliga.

 

Femårsjubileum

Från sämsta låten 2017 till en av de bättre 2018. Ofta gör de andra baltländerna bättre låtar, men i år är äntligen Litauen med och slåss om det, åtminstone bland de tre. Kul, de behöver lite positiv känsla i den här tävlingen. Heja dem!

 

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *