Vitryssland fortsätter raden av bra låtar

Nu en artist som skriver namn och låttitel med versaler, men det struntar jag i.

 

Semifinal 1

8. Alekseev  – Forever (Vitryssland)

I början av mina recensioner lät det nog som att jag tycker att allt är dåligt. Som ni märker nu så är det inte så. För nu kommer alla bra låtarna på en och samma gång.

Den här låten har jag förstått delar folk. Vissa kan inte med den alls, men det kan ja. Oh vad jag kan med den. Jag gillar denna väldigt mycket. Den sätter sig i hjärnan, och är så njutbar att lyssna på. Den flyter på så bra med det mörka och mystiska blandat med en strömlinjeformad refräng.

Självklart kommer alltid diskussionen upp om Vitryssland som Europas sista diktatur, men det struntar jag i. Detta är en bra låt, oavsett var den kommer ifrån.

Den kanske inte ska vinna, men jag hoppas på ett bra resultat för den. Och i och med att det är så mycket bra i första semin så är det inte ens säkert att den går till final, men det måste den göra!

 

Betyg

5 snöiga fotbollar, av fem möjliga.

 

Femårsjubileum

Detta är ett land som har gjort bra i från sig, åtminstone vad gäller att skicka bra låtar. Jag har ofta uppskattat dem, men frågan är om inte årets låt är den bästa av dem jag har recenserat. Jodå, det är den, utan tvekan.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *