Fint men långtråkigt från Armenien

Vi börjar närma oss slutet av första semifinalen.

 

Semifinal 1

16. Sevak Khanagyan – Qami (Armenien)

 

Det är roligt att det är så många låtar i år som inte är på engelska. Det skapar en bättre variation och det är bra för tävlingen. Och språket är en av sakerna som är positivt med Armeniens bidrag. Det är rätt fint också, och har flera snygga partier.

Men jag tycker att det är så tråkigt. Det maler på utan att beröra. Maler och maler. Detta är ingenting jag känner för att lyssna på, men beroende på sinnesstämningen så stänger jag åtminstone inte av det.

Så något bra betyg kan jag inte ge, men heller inget bottenbetyg. Armenien har bara misslyckats med att ta sig till final en enda gång, men i årets hårda konkurrens är det nog dags för misslyckande nummer två.

 

Betyg

2 undervattenskvinnor, av 5 möjliga

 

 

Femårsjubileum

Mina recensioner av landets bidrag från tidigare år:

Armenien brukar gå bra samtidigt som jag inte gillar bidragen. Så var det 2014, 16 och 17. 2015 års bidrag är en guilty pleasure-låt för mig, så den sticker ut för min del vad det gäller armeniska bidrag under mina år som recensent.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *