Moldavien är mitt guilty pleasure

Nästa vecka är det dags! Men jag har några recensioner kvar.

 

Semifian 2

7. DoReDos – My Lucky Day (Moldavien)

Redan första gången jag lyssnade på den här på Spotify så fastande jag. Och jag tycker fortfarande att den är riktigt, riktigt bra. Jag inser dock att detta inte är ”så-bra-att-den-vinner”-bra, men ger en fantastisk känsla som man bara vill dansa till. Balkan-musik när den är som bäst.

Jag har sett liveframträdanden, och då låter det inte alls lika bra. Detta är dock en så skön låt att jag inte kan annat än att ryckas med och bara njuta. Sedan hoppas jag att de inte för mig allt för besviken på scen nästa torsdag.

 

Betyg

5 moldaver på semester på Santorini, av 5 möjliga

 

Femåsjubileum

Moldavien brukar vara bra på att skapa partystämning med sina fartfyllda låtar. Ifjol kom de på en välförtjänt tredjeplats med hjälp av Epic Sax Guy. Det var en riktigt bra låt, men det var också de två låtarna innan dess. Men mitt favoritbidrag från de är fem åren än trots detta årets glädjepiller.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4), Armenien (2), Schweiz (4), Irland (3), Cypern (3)

Semifinal 2

Norge (2), Rumänien  (3), Serbien (1), San Marino (3), Danmark (4), Ryssland (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *