Även Georgien bjuder på en snoozefest

Sådär, då går vi in på den andra halvan av andra semin.

 

Semifinal 2

10. Ethno-Jazz Band Iriao – For You (Georgien)

 

Titeln är på engelska, men hela låten är på georgiska. Det är bra. Men i övrigt är det inte så mycket som är bra. Eller, låten är inte dålig. Men den är såååå tråkig.  Jag kan uppskatta sången och att den är fin, men när den inte berör så hjälper det inte. Det blir inte kul.

Jag kan dock sträcka mig till en tvåa, för den är behaglig att lyssna på. Jag skulle kunna tänka mig att ha den som väckarklockasignal i mobilen, när man har tid på sig att snooza några gånger. Då kanske den kan vara behaglig.

 

Betyg

2 lagerlokaler, av 5 möjliga.

 

Femårsjubileum

Georgien bjuder ofta på konstiga, märkliga, dåliga och udda nummer. Förra året gjorde de en vanlig låt, och då blev det rätt så bra. Så jag tar den som min favorit. Men annars är Georgien överlag det land som jag brukar ha i botten av mina favoritlåtar.

 

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4), Armenien (2), Schweiz (4), Irland (3), Cypern (3)

Semifinal 2

Norge (2), Rumänien  (3), Serbien (1), San Marino (3), Danmark (4), Ryssland (1), Moldavien (5), Nederländerna (4), Australien (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *