Fint men tråkigt, Montenegro

Inte många låtar kvar i denna semi nu.

 

Semifinal 2

16. Vanja Radovanovic – Inje (Montenegro)

 

 

Montenegro har kört lite olika typer av låtar de senaste åren, framförallt ifjol. Men ofta återkommer de till balkanballaderna, och så även i år. Detta är en fin låt. Men den är likt mycket att i denna semi rätt så tråkig. Det är dock väldigt vackert, så därför kan jag inte sätta nåt dåligt betyg.

Den här låten är fin, men ska vara helt chanslös i tävlingen.

 

Betyg

2 kvinnor som springer genom skogen, av 5 möjliga.

 

Femårsjubileum

Balkanballader kan göras fina, och det var 2015 års bidrag ett bra bevis på. Den är min favvo, även om förra årets låt och var rätt kul.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4), Armenien (2), Schweiz (4), Irland (3), Cypern (3)

Semifinal 2

Norge (2), Rumänien  (3), Serbien (1), San Marino (3), Danmark (4), Ryssland (1), Moldavien (5), Nederländerna (4), Australien (5), Georgien (2), Polen (4), Malta (2), Ungern (4), Lettland (5), Sverige (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *