Ingen otursnummer för Ukraina

Här är semifinalernas sista bidrag!

 

Semifinal 2

18. MELOVIN – Under The Ladder (Ukraina)

Killen sjunger om att gå under stegar. Det brukar betyda otur. Men Ukraina har i år haft väldigt tur med startnumret. Att gå ut sist gör att man kommer ihåg låten bättre och därför måste man inte sticka ut lika mycket som vissa andra låtar. Och så är det lite i år. Det här är inget speciellt, men jag gillar det ändå. Och i och med att den går ut sist kommer man ha den färskt i huvudet.

Jag vet inte riktigt vad jag gillar med den här, men nåt är det. Inte tillräckligt mycket för att vara en av mina favoriter, men rätt så bra är det trots allt.

Betyg

3 burning fake pianos, av 5 möjliga

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4), Armenien (2), Schweiz (4), Irland (3), Cypern (3)

Semifinal 2

Norge (2), Rumänien  (3), Serbien (1), San Marino (3), Danmark (4), Ryssland (1), Moldavien (5), Nederländerna (4), Australien (5), Georgien (2), Polen (4), Malta (2), Ungern (4), Lettland (5), Sverige (5), Montenegro (2), Slovenien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *