Väldigt meningslös låt från Storbritannien

Två länder kvar efter detta!

 

Finalen

SuRie – Storm (Storbritannien)

 

I förra inlägget skrev jag om att Italien är det Big 5-land som brukar ta tävlingen mest på allvar, och bryr sig. I andra änden av den skalan finns Storbritannien. De har skickat totalt meningslösa bidrag som inte berör åt nåt håll.

I år har de försökt lite i alla fall. De bjöd in Måns Zelmerlöw som programledare och Edward af Sillén som manusförfattare. So far, so good. De hade en helkväll med låtar och så valde de… det här.

Första gången jag hörde låten tyckte jag att den var helt okej. Men ju mer jag hör den, desto mer tycker jag att ”vad är det här?”. Den blir bara mer och mer intetsägande för varje gång jag hör den. Den ger mig ingenting, och jag tror inte att den kommer att ge någon annan något heller. Jag vill inte ge en nolla, men det är inte långt ifrån.

Den är redan direktkvalificerad till final, men väl där tror jag att den kommer att vara med och slåss om sistaplatsen.

 

Betyg

1 sistaplats, av 5 möjliga

 

Femårsjubileum

Som jag redan skrivit så är det ofta tråkigt och menlöst från det här landet. Inte så lätt att välja vad som har varit ”bäst” i mina recensioner, men ifjol var det ett litet steg framåt, som de nu har tagit tillbaka.

 

Tidigare recensioner 2018:

Semifinal 1

Azerbajdzjan (2), Island (1), Albanien (2), Belgien (4), Tjeckien (5), Litauen (4), Israel (5), Vitryssland (5), Estland (4), Bulgarien (5), Makedonien (4), Kroatien (4), Österrike (3), Grekland (3), Finland (4), Armenien (2), Schweiz (4), Irland (3), Cypern (3)

Semifinal 2

Norge (2), Rumänien  (3), Serbien (1), San Marino (3), Danmark (4), Ryssland (1), Moldavien (5), Nederländerna (4), Australien (5), Georgien (2), Polen (4), Malta (2), Ungern (4), Lettland (5), Sverige (5), Montenegro (2), Slovenien (2), Ukraina (3)

Finalen

Portugal (0), Frankrike (3), Italien (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *