Sanna, Netta och andra sjöng för fansen

Det var internationell kväll igår på Euro Fan Café. Det är det väl i och för sig alltid, men men. Det var flera artister där och sjöng. Det fanns två stora namn som skulle uppträda.

Sanna Nielsen var det stora namnet på förhand som man visste om. Hon kom och levererade tre låtar, varav en på svenska, men alla kunde sjunga med i alla ändå. I’m in love, Vågar du, vågar jag, samt Undo. Sedan blev det ett extranummer med Empty room.

Konferencier under kvällen var Suzy, Portugals artist 2014, som brukar vara med på olika Eurovision-sammanhang de senaste åren.

Likt dagen innan uppträdde också Lucia Perez, Spanien 2011.

Lucia och Luzy

Sedan kom Daniela Varela, sångare i gruppen Flor-de-lis, som hade en jättefin sång för Portugal 2009.

Men den stora överraskningen för de flesta var att Netta kom. Hon som sjunger Israels bidrag i år. Hon fick med alla på kycklingdansen. ”Toy” är för övrigt den låt som funkar bäst på dansgolvet här, och alla går in med sån energi när de sjunger med i texten.

Det finns två dansgolv, och det som inte hade artister igår, där DJ:ade Schlagerprofilerna, Ronny och Ken. Andra som hängde där var manusförfattaren, regissören och kommentatorn Edward af Sillén, journalisterna Tobbe Ek och Hanna Fahl, och många mer.

Ken i DJ-båset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *