Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam tipsar om den här bloggen

Under söndagen fick jag ett meddelande från en kompis som sa att hon hade hört mitt namn nämnas i poddcasten ”Walhgren & Wistam”, och att de pratade om en av mina Mello-artiklar.

Strax därefter fick jag flera tips från vänner som hade hört samma sak. Jag var tvungen att se vad det handlade om, och jovisst, de pratade om en av mina texter!

Det handlade om ett blogginlägg som jag skrev på den här bloggen för ett par år sedan. Den handlar om knasiga och knäppa nummer som har varit med i Melodifestivalen från 2002 och framåt. Ni kan läsa den texten här.

Jag skrev den apropå att det just det melloåret inte var så mycket trams med, vilket jag saknade. Det behövs sånt, men inte för mycket av det. Ifjol var det på gränsen till för mycket, med Edward Blom, Kamferdrops och Rolandz. På förhand trodde jag att Samir & Viktor skulle klassas in där ocksä, men så överraskade de med en ”riktig” låt, så det var bra.

I år vet jag inte om det kommer att vara så mycket trams, men det kan vara Vlad Reiser som står för det.

 

Wahlgren och Wistam är en av Sveriges mest populära podcasts, så det känns väldigt roligt att de har fått upp ögonen för mig. Åtminstone att de har hittat en av mina gamla texter, men det är ju vackert så.

 

Ni kan lyssna här. Cirka 40:45 in i avsnittet kommer det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *