Jag fick ett snack med Mariette

Mitt i all mello-hysteri så kom det idag en nyhet om en Mello-veteran som inte är med i år, nämligen Mariette.

Jag har följt henne de år som hon har varit med i Melodifestivalen, framförallt 2017, men också mycket ifjol. Lite av en personlig stalker har det känts som ibland, haha.

Idag kom nyheten att hon ska vara med i den andra säsongen av Stjärnornas stjärna. Det fanns bara en text från TT utan citat från någon av deltagarna, men jag ville ha nåt från henne. Så jag hörde av mig till henne, och under eftermiddagen fick jag en telefonintervju med henne. Det var väldigt kul att få prata med henne igen, ett år sedan sist, när vi sågs i Örnsköldsvik. Vi har pratat vid många tillfällen, så det känns bra att det fortfarande kan bli av lite då och då.

Detta ledde till en liten artikel som jag lade in i tidningen i anslutning till TT-texten.

Här kan ni läsa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *