Efterfesten på Berns – här är mina bilder

Jag tänkte i ett par inlägg gå igenom lite om vad jag har gjort och varit med om under vårens Melodifestival-turné. Jag delar upp det i lite olika inlägg, och jag börjar med slutet – nämligen efterfesten på Berns som följde efter finalen.

 

Efter finalen var klar väntade bussar att ta journalister in till stan från Solna. Man fick champagne i bussen, och även när man kom fram.

Berns var en bra lokal. Den ena delen var dansgolv och scen, i den andra satt artisterna först och åt med sina följen, men den delen öppnades sedan upp för alla.

När artisterna anlände gick de på röda mattan inför kameror och reportrar. Självklart stod jag på första parkett.

Det var både finalkvällens artister och andra kändisar.

Anna Bergendahl

 

Kishti Tomita

Liamoo och Hanna

Arvingarna

Bishara

 

Malou

Programledarna

Wiktoria

 

 

Renaida

 

Låtskrivaren Melanie Wehbe

 

Jon Henrik Fjällgren

Sigrid Bernson

 

Sen kom John Lundvik

 

Aftonbladets Tobbe Ek intervjuar Renaida

Alla artister sjöng sedan sina låtar på scenen. Låten spelades (med sång) ur högtalarna, men artisterna sjöng med, så de sjöng över låten. Alla hade sina dansare med också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan gick man runt hela kvällen. Träffade folk och snackade med, dansade, hängde i baren och hade trevligt. Bland annat dansade jag limbo med Wiktoria och husdansarna.

Pratade lite med Eric Saade. Vi tyckte att han skulle vara programledare för Eurovision nästa år, när Eurovision hålls i Sverige. Träffade senare också finska Krista Siegfrids, som vi kom fram till ska representera Finland, med en låt skriven av Fuego-kompositören Anders Wrethov.

 

Tobbe Ek och Bishara

Oscar Enestad och Omar Rudberg.

 

 

 

Det var en jättekul kväll som höll på länge. Många artister stannade länge. De yngsta, Bishara och Malou, stannade kvar längst, kändes det som. De fick dock inte dricka något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *