Portugal är sämst – igen!

Håll i hatten, nu blir det… annorlunda…

Semifinal 1

15. Conan Osiris – Telemóveis (Portugal)

Visst, man kanske inte ska väga in scenshowen i sitt omdöme, men det är omöjligt att inte göra i det här fallet. Plus att det troligtvis är så här som det kommer att se ut på scen i Tel Aviv.

Det finns bara ett sätt jag kan beskriva detta:

Vad sjutton är det här!?

Dåligt, det är vad det är. Konstigt, märkligt, bara sämst. Ja, detta är sämst i årets Eurovision.

Det var de förra året också när jag satte mina betyg. Även 2017 var de en av mina största irritationsobjekt, och då gick de och vann. Men i fjol hamnade de sist i finalen (till vilken de var direktkvalificerade i egenskap av värdland).

I år tror jag dock att de hamnar närmare botten än toppen, men jag skulle inte bli ett dugg förvånad om de skulle sno åt sig en finalplats.

Jag hoppas dock inte på det. Jag hoppas att de nån gång ska göra bra musik. För det vet jag inte när jag hörde från dem senast. Jo, 2014 var det en rätt så trevlig låt.

Jag hade väldigt kul förra året när jag åkte till Lissabon och Eurovision-veckan. Det känns dock inte som att jag behöver boka några biljetter dit 2020.

 

Betyg

0 märkliga danser, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2019:

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *