Dags för Grekland att hitta rätt igen

Semifinal 1

16. Katerine Duska – Better Love (Grekland)

 

Många gånger har Grekland varit ett väldigt bra land i Eurovision. Men det börjar bli länge sedan sist nu. När jag kollar tillbaka på mina recensioner sedan jag startade bloggen 2014 så hittar jag ingen av dessa låtar som jag blir särskilt uppspelt över. Man får gå längre tillbaka än så.

Och det återspelar sig även i resultaten. Senaste bra placeringen kom 2013, då landet slutade på sjätte plats. Två missade finalplatser har det blivit på de tre senaste försöken.

Hur blir det då i år? Oddsen har landet på plats 9 just nu för hela alltet, men jag undrar. Jag tycker inte att årets låt är något speciellt.

Mycket kommer nog att hänga på stagingen. Det kan bli bra, men Grekland har en tendens att misslyckas på den biten på sistone, så det skulle kunna bli en skräll och att Grekland återigen missar att ta sig vidare.

 

 

Betyg

2 naken-liknande kläder, av 5 möjliga.

 

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2019:

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *