San Marino är bäst i första semin

Nu är det dags för den sista låten i den första semifinalen.

Semifinal 1

17. Serhat – Say Na Na Na (San Marino)

 

Alltså – som jag älskar detta!

Det är så mycket glädje; dansat och underbart. Den har en härlig 70- och 80-talskänsla på samma gång. Det är charmigt, och det väger upp för att Serhat kanske inte är världens bästa sångare.

 

San Marino är ett konstigt land i Eurovision, som brukar hyra in legoknektar från hela Europa. I detta fall en turkisk sångare, som representerade landet 2016. Landet har haft totala bottennapp flera år, men också en av mina favorit-Eurovision-låtar, från 2013.

Årets san marinska bidrag ligger fruktansvärt dåligt till i oddsen, men jag hoppas att det går vägen. Bara en gång har landet tagit sig till final, men det borde bli en andra gång nu. Och jag tror att det kan gå. Detta är en lugn och tråkig semifinal, men att få den här avslutningen så tror jag att folk uppskattar ett sådant glädjepiller och skickar det vidare.

 

Betyg

5 dansande gatuarbetare, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2019:

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *