Svårt att minnas Armenien

 

Nu är det dags för första låten i första semifinalen.

 

Semifinal 2

  1. Srbuk – Walking out (Armenien)

 

 

Här kommer en liten hemlighet. Jag ska vara gäst i en Eurovision-podcast, och några låtar från andra semin ska jag vara med och bedöma.

Ett av dessa länder är Armenien.  Jag har lyssnat på alla låtar flera gånger, men när de sa att jag skulle recensera Armenien så kunde jag bara tänka en sak: Va? Vilket land var det? Jag kommer inte ihåg låten. Den vill inte sätta sig.

Påminner lite om fjolårets lettiska låt som jag gillade väldigt mycket. Eller, den påminner om rätt mycket som har varit de senaste tre åren i Eurovision.

Jag borde egentligen gilla detta, men den vill inte sätta sig. Det händer inget.

Jag tycker inte att det är dåligt, bara meningslöst.

Därför blir det ett lågt betyg, även om det är en låt som jag borde tycka om.

 

Betyg

2 pärlflätor, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2019:

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2), San Marino (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *