Irland är en av mina favoriter i år

 

Andra låten i andra semin.

 

Semifinal 2

2. Sarah McTernan – 22 (Irland)

Detta är en riktigt skön låt. Jag vill bara åka i en cabriolet i solnedgången. Den har ett så skönt flow. Även en mysig text om en förlorad kärlek som representerar av vad den här killen bodde, på adressen med gatunumret 22.

När jag hörde den fick jag en retrokänsla, och så såg jag videon och då var det samma wibe, med gulnade foton och gammal super 8-film. Förra året hade Irland en låt där videon spelade in mycket i vad folk tyckte om dem, med de två manliga dansarna. Så det ska bli kul att se om de kommer använda videokänslan för årets scenshow igen.

När jag först hörde den så gillade jag den (alltså gillade, älskade inte just då), men den har växt mer och mer. Så jag undrar om det finns en risk att detta är en låt som kräver många lyssningar.

Detta är en av mina favoritlåtar i år, och jag hoppas att det går bra för den. Irland behöver inte ta hem sin åttonde seger, men jag skulle samtidigt inte klaga om det blir så.

Men roligt också att Irland äntligen är riktigt bra för en gångs skull, efter många års stampande på samma ställe.

 

Betyg

5 super 8-filmer, av 5 möjliga

 

Historik

 

 

Tidigare recensioner 2019:

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2), San Marino (5)

 

Semifinal 2

Armenien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *